TOP termékek

Bihar Express webáruház: Mezőgazdasági gépek és alkatrészeik

Munkanapokon, munkaidőben: (+36) 30/152-7509

Szerszámok, szereléstechnikai termékek

Szerszámok és szereléstechnikai termékek

Webáruházunkban szerszámok és szereléstechnikai termékek széles választékából válogathat. Mint azt bizonyára Ön is tudja, ha mezőgazdaságban dolgozik,elengedhetetlen, hogy beszerezzen gazdaságának szerszámokat és különböző szereléstechnikai termékeket. Érdemes körülnézni kínálatunkban, hiszen a modern traktorok, mezőgazdasági gépek, rakodógépek, adapterek és az azokhoz szükséges alkatrészek és tartozékok is elérhetőek.

Akár vásárlói profilját is létrehozhatja, mielőtt kosárba rakja a megfelelő termékeket. Időnként extra kedvezmények is várják törzsvásárlóinkat! Mi pedig nem engedjük el a kezét, kérdés esetén is szívesen segítünk.

Extra kínálatokért iratkozzon fel hírlevelünkre amit regisztrációja után megtehet.

Aki mezőgazdaságban dolgozik és traktort, rakodógépet mezőgazdasági gépet birtokol, sok mindenre oda kell figyelnie. Az egyik és talán a legfontosabb a rendszeres karbantartás, szervizelés és műszaki ellenőrzés. A másik pedig az, hogy az ehhez szükséges eszközök és szerszámok, alkatrészek mindig kéznél legyenek. Hiszen jól tudjuk, milyen bosszantó, amikor egy kisebb hiba miatt leáll a teljes termelés ami bevételkieséssel jár, nem beszélve a javítás költségéről.

A szerszámok és szereléstechnikai termékek kiválasztása egyszerűnek tűnik, de mégsem olyan könnyű. Nem mindegy az a csapágy milyen átmérőjű vagy az ékszíj milyen hosszú és széles, fogazott vagy hosszbordás és még sorolhatnánk. Pontosan ezért is fontos, hogy megfelelő szakmai hozzáértéssel legyen megrendelve az adott darab. Szakértői csapatunk minden eszközével és tudásával segíti azokat akik profi szerszámokat és szereléstechnikai termékeket keresnek.

Mire jók a szerszámok és szereléstechnikai termékek?

Minden mezőgazdaságban dolgozó jól tudja, ahhoz hogy gazdasága sikeresen működjön és hosszabb időre ne akadjon el egy munkafolyamat sem, szüksége van szerszámokra és különböző szereléstechnikai eszközökre. Másik okot is tudunk, amiért megéri beruházni ezekre, a sokoldalú felhasználhatóság, hiszen akár az otthoni háztartásban is jól jöhet egy csavarhúzó esetleg egy csillag-villás kulcs.

Napjaink piacán többféle szerszámot és szereléstechnikai terméket megtalál. Idetartoznak a bilincsek, csapágyak, ékszíjak, bowdenek, görgős láncok, csavarok és anyák, alátétek, kenéstechnikai termékek, szimeringek, tömlők, és a szerszámok sokasága.

A szerszámok fajtái

A szerszámok több típusát is megkülönböztetjük. A kínálunkban is megtalálhat szerszámok például dugókulcsok napjainkban olyan univerzális kialakítással készülnek, amelyek a legmodernebb mezőgazdasági gépekhez is biztosan passzolnak. Így még a szerelés és szervizelés sem lesz olyan kínkeserves munka. De az olyan elengedhetetlen szereléstechnikai termékek, mint a chemikáliák, perselyek, csapágyházak, olajemelők is megtalálhatóak, más-más méretekben és gyártmányban, hogy a legkülönfélébb igényeknek is eleget tegyünk.

Rendelje meg a szükséges szerszámokat és szereléstechniaki termékeket még ma webáruházunkból!

Széles kínálatunkban szereléshez, szervizeléshez vedőfelszereléseket és vedőeszközöket is találhat. Főként mezőgazdasági gépek, eszközök, adapterek és az ezekhez való tartozékok értékesítésével foglalkozunk, de jelen vagyunk az állattartás-takarmányozás terén, illetve erdészeti termékeket is árulunk, valamint hidraulikatömlő-gyártást is végzünk.

A szerszámok és szereléstechnikai termékek kiszállítását országos lefedettséggel, házhoz szállítással is biztosítani tudjuk. De a forgalmazás mellett a gépekhez, eszközökhöz és adapterekhez kapcsolódó ügyintézés és szervizelés is profilunk. Nézzen körül nálunk, ha pedig nem biztos valamiben, kérdezzen bátran, hogy segíthessünk!