Webáruházunk soha sem megy szabadságra vagy táppénzre, ezért vásárolhatsz olcsóbban!

Kérdésed van? Hívj minket! +36706096697

1995–ben alakultunk, jelenlegi telephelyünket Berettyóújfaluban a Kossuth L. u. 76-1. szám alatt a 42-es és 47-es Fő utak kereszteződésénél a város irányába találod meg.

Vásárlási feltételek

Á.SZ.F.

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

 

Bihar-Express Webáruház Általános Szerződési Feltételek, (továbbiakban ÁSZF)


I.       Szerződési Feltételek alapfogalmai

1)      Eladó adatai

a)      A Bihar-Express Webáruházban található termékeket a Bihar-Express Kft. (Bihar-Express Kereskedelmi, Szolgáltató és Gyártó Kft.), továbbiakban eladó forgalmazza.

b)      Az eladó részletes adatai és elérhetőségei:        

Cégnév:

Bihar-Express Kft.

Székhely:

4100 Berettyóújfalu, Kossuth L. u. 76-1.

Mintabolt:

4100 Berettyóújfalu, Kossuth L. u. 76-1.

(hétfőtől péntekig: 7.30-17 óráig; szombaton: 7.30-12 óráig)

Cégjegyzékszám:

09-09-007202

Bejegyző cégbíróság:

Hajdú-Bihar megyei Bíróság mint Cégbíróság

Adószám:

Adatkezelés nyilvántartási száma:

11987642-2-09

NAIH-90354/2015

Képviselik:

Szabó Sándor ügyvezető

Telefon:

(+36)54 500-177

Fax:

(+36)54 505-290

E-mail címek:

bihar@bihar-express.hu
kapcsolat@bihar-express.hu

Web cím:

www.bihar-express.hu

Bankszámlaszám:

11738046-23201628 (OTP Bank)


2)      Az eladó csomagküldő és internetes kereskedelmi tevékenységre való jogosultsága

a)      Kereskedelmi tevékenységet nyilvántartásba vevő hatóság: Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Berettyóújfalui Járási Hivatala, Nyilvántartási szám: 4114-2014
3)      Vásárló vagy megrendelő

Aki a Webáruház szolgáltatást igénybe veszi, azaz a Bihar-Express Kft (Bihar-Express Webáruház) internetes felületén regisztráltatja magát és e felületen keresztül árut, szolgáltatást megrendel, vásárol.

4)      Szállító adatai:

a)      GLS Hungary Kft. (továbbiakban : GLS Kft)

b)      A GLS Kft áruinkat a vele kötött szerződés értelmében a saját általános szerződési feltételei alapján szállítja, amelyeket részletesen jelen szerződés VII.1)a) pontja tartalmaz, vagy megtekinthető, a Bálint Cseppek webáruház Szállítási feltételek gombja mögött, vagy a Vásárlási Tájékoztatónkban is.II.    Szerződés célja:

Eladó, jelen ÁSZF-et azért adta ki, hogy ebben részletesen szabályozza a Bihar-Express Webáruház termékei vásárlásával kapcsolatos feltételeket, az Eladó és Vásárló jogait, kötelezettségeit, és egyéb a webáruházzal összefüggő lényeges körülményeket.

Az ÁSZF az Eladó, és a vele szerződéses kapcsolatba lépő vásárló között létrejövő jogviszony általános feltételeit tartalmazza.

Az itt nem szabályozott kérdéseket illetően a szolgáltató webáruház tevékenységére vonatkozó mindenkor hatályos magyar jogszabályok és hatósági előírások külön kikötés nélkül is irányadóak.

1)      Az ÁSZF közzététele

a)      Az ÁSZF Vásárló által történő elfogadása a webáruház árui, szolgáltatásai igénybevételének előfeltétele. A Feltételek elfogadásának minősül, ha a Vásárló a szolgáltatást igénybe veszi, azaz árut megrendel, vásárol.

b)      Jelen ÁSZF a vásárlóknak a Bihar-Express webáruházban való teljes körű tájékoztatását szolgálja, amelyet vásárlónak lehetősége van kinyomtatni.

c)      A megrendelés megkezdésére akkor nyílik vásárlónak módja, amikor megismerte, és elfogadta jelen Általános Szerződési Feltételeket. 

2)      Az ÁSZF nyelve, közzététele, területi hatálya

a)      A szerződés nyelve magyar.

b)      Az Eladó fenntartja a jogot, hogy az ÁSZF-et részben vagy egészben bármikor értesítés nélkül, egyoldalúan módosíthatja. Az ÁSZF és annak mindenkori módosítása a közzétételkor lép hatályba. Az ÁSZF mindaddig hatályban marad, amíg az Eladó a webáruház szolgáltatást biztosítja, vagy Eladó azt módosítja.

c)      A Bihar-Express webáruház által fenntartott adathálózati kezelői felület az adathálózat (internet) sajátosságai miatt mind belföldről, mind külföldről elérhető. Eladó azonban kizárólag a Magyar Köztársaság területére címzett megrendeléseket fogad el. A Magyar Köztársaság területén kívüli postai, illetve egyéb címre történő szállítás nem lehetséges, minden ilyen megrendelés és webáruház regisztráció, annak ellenére hogy a rendelés lehetősége ettől függetlenül fennáll, érvénytelennek minősül, és törlésre kerül. A vásárló, a törlésről, mint tényről visszajelzést kap a webáruház felületén, vagy email formájában.III. A termékek jellemzői

1)      A termékek megnevezéseit, a Termékek termékcsoportok szerinti rendezett oldalain, az adott árucikkre vonatkozó konkrét weboldal tartalmazza. Az adatok tájékoztató jellegűek. 

2)      A termékeknél megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.
 

IV. Szerződés létrejötte, módosítása

1)      Általános Jellemzők

A Szerződés az Eladó internetes felületén történő megrendeléssel, illetve jelen ÁSZF elfogadásával jön létre. A felek között létrejött szerződés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv 5 és 6. §-ában foglaltak az irányadóak.

A megkötendő szerződés, írásban foglaltnak nem minősül, melyet az Eladó nem iktat, és nem tárolja adatbázisában, tehát későbbiekben visszakeresés lehetőségére nincs lehetőség, valamint más magatartási kódexre nem utal. 

2)      A webáruházban való vásárlás feltétele a webáruházban való vásárláshoz szükséges regisztrációs adatok megadása. Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről, nyújtott szolgáltatásainkról, és azok árairól.

3)      A regisztráció során a rendeléshez rögzített személyes és szállítási adatokat a szerződés elfogadása előtt újra áttekintheti, amellyel az esetleges adatbeviteli hibák módosítására is lehetősége nyílik. 

4)      Regisztráció

Honlapunkon való regisztrációval jogosultságot kap a weblap látogatója arra hogy Hírlevelet kapjon. A Bihar-Express webáruházban való vásárláshoz, rendelés megtételéhez az alábbiakban felsorolt további adatok megadása szükséges.

a)      Számlázási név és adószám

b)      Számlázási cím, amelyre cégünk a számlát kiállítja

c)      Megrendelő érvényes magyarországi mobiltelefonszáma

d)     Számlázással összefüggő kapcsolattartó neve, ha nem azonos a megrendelővel, számlázási névvel,

e)      Szállítási cím, amennyiben különbözik a számlázási címtől,

f)       Szállítással összefüggő kapcsolattartó telefonszáma (érvényes magyarországi mobiltelefonszám), amennyiben különbözik a megrendelőtől.

g)      Szállítással összefüggő, a megrendelő egyéb információ közlése.

Az eladót, a vásárló által tévesen és / vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli. Az eladót nem terheli felelősség az abból adódó károkért, ha a Vásárló a belépési jelszavát elfelejti, vagy az illetéktelenek számára bármely, nem az Eladónak felróható okból hozzáférhetővé válik. 


V.    Megrendelés

1)      A WEBÁRUHÁZ gomb, vagy a TERMÉKEK menüpontból indított vásárlás szolgál a vásárlás megkezdésére, a termékek kiválasztására. A vásárló folyamatosan tájékozódhat kosarának részletes tartalmáról és annak aktuális értékéről. Minden termék, amelyet Vásárló a kosárba helyezett, további lehetőségek eldöntéséig ott marad. Vásárló dönthet törlés, módosítás vagy megrendelés mellett. A Kosár tartalma így bármikor ellenőrizhető, módosítható, vagy megrendelhető.

2)      A megrendelés jóváhagyása előtt, Vásárló tájékozódhat a végleges számla összegről, amely tartalmazza a szállítási költséget. Vásárló a szállítási költség kalkulációhoz meg kell hogy adja a tervezett fizetési módot is. (Utánvétes, átutalásos vagy személyes átvétel, mivel a szállítási költség különböző lehet a fizetés módjától függően).

3)      Vásárlónak lehetősége van a megrendelése ellenőrzésére, a bevitt adatokat, azok összesített összegét, szállítási költséggel növelt értékét. Ekkor még lehetősége van a vásárlónak az adatbeviteli hibák javítására. 

4)      A megrendelések akkor jönnek létre, amikor a Vásárló a megrendelést végső formájában jóváhagyja.

5)      Az Eladó fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelések beérkezésekor, amennyiben a megrendelő adatainak valótlansága biztosan, vagy nagy valószínűséggel megállapítható vagy a beérkezett adatok értelmezhetetlenek, az adatokat törölje, és az adatokkal feladott megrendeléseket érvénytelennek minősítse.

6)      A Megrendelések feldolgozása Eladónál munkanapokon 8-16 óráig történik. A megrendelések feldolgozása nem érinti a megrendelések leadását, ugyanis a megjelölt időponton kívüli megrendelések feldolgozása az azt követő munkanapon feldolgozásra kerül.

7)      A megrendelt termékekre vonatkozó szerződés a felek között akkor jön létre, amikor a visszaigazolás a vásárló számára hozzáférhetővé válik. Eladó, a megrendelés beérkezését követően a webáruház szoftvere értesítést küld a rendelés felvételének tényéről. Amennyiben ez 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a megrendelő ajánlattételi kötöttségei megszűnnek. Az e-mailben történő visszaigazolás kézbesítésének hiányát okozhatja a rosszul megadott e-mail cím, vagy a postafiókhoz tartozó tárhely telítettsége, vagy a spam szűrők beállítása. Az ebből eredő visszaigazolás hiányáért Eladó felelősséget nem vállal.  

8)      Vásárlónak a megrendelés teljesítésének megkezdéséig - csomagküldő futár részére történő átadásig - lehetősége van a megrendelése visszavonására elektronikus úton a kapcsolat@bihar-express.hu online címen, vagy a székhely szerinti telefonon.

9)      A megrendelés teljesítésének megkezdésekor a megrendelő e-mailben értesítést kap a teljesítés várható időtartamáról, és a teljesítés megkezdésének tényéről. Ezután a rendelés visszavonására vonatkozó igényt, Eladó a következő irányelvek alapján fogadja el, vagy utasítja vissza:

a)      Utánvéttel történő fizetés esetén, az áru csomagküldő futár részére való átadásáig a megrendelés visszavonása lehetséges.

b)      A megrendelt tételek csomagküldő futárszolgálatnak való átadását követően az Eladónak nincs lehetősége a megrendelés törlésére. Ebben az esetben Vásárló érvényesítheti az Elállásra vonatkozó jogait. Lásd VIII. pontban. 
 

VI. Fizetési Feltételek

1)      A vásárló a vásárolt áru és szolgáltatás ellenértékét teljesítheti:

a)      Csomagküldő futárnak az áru átvételekor készpénzben vagy bankkártyás fizetés utánvét formájában.

b)      A Bihar-Express Kft bankszámlájára való előre fizetéssel (közvetlen átutalással). Az átutalás közleményében tüntesse fel az Eladótól kapott Megrendelési számot. 

2)      Az Eladó a vásárlásról számlát ad. 

3)      Abban a nem várt esetben, ha a megrendelt termékek egy része nincs raktáron, úgy Eladó nem teljesíti a rendelkezésre álló részt, a teljes megrendelt tételek rendelkezésre állásáig. Eladó a raktárkészlet hiányáról e-mailben értesíti vásárlót, a teljesítés várható idejének megjelölésével együtt. 

4)      A megrendelések csomagküldő általi kiszállításakor, utánvéttel történő fizetés esetén, a csomagszállító részteljesítést nem fogadhat el. 

5)      A Vásárló köteles a webáruházban megrendelt és a megadott címre kiszállított termék átvételével egyidejűleg, az Eladó által küldött számlán, a feltüntetett vételárat - amely a termékek szállítási költségét is tartalmazza - készpénzben vagy bankkártyával a kézbesítő csomagszállító futárnak, vagy átutalással, vagy személyes átvétel esetén a mintaboltban készpénzben vagy bankkártyával kifizetni. 

6)      A vételár a termék mellett feltüntetett ár, vagyis az árucikk - 27% (huszonhét százalék) általános forgalmi adót is tartalmazó -  ára. A vételár már tartalmazza a csomagolás költségeit is, de nem tartalmazza a házhozszállítás díját.  A szállítás díját a megrendelésen, és a megrendelő által elküldött, Eladó által befogadott végső Megrendelésen is külön soron tünteti fel Eladó. 

7)      A vásárló a megrendelés összes tételét egyben átveheti, vagy a teljes megrendelés átvételét megtagadhatja. Amennyiben a megrendelt tételek átvételét vásárló megtagadja, az Eladó fenntartja a jogot, hogy a megrendelő regisztrációját a Bihar-Express Webáruházban megszüntesse, valamint az időközben leadott rendeléseit érvénytelenítse, de minimálisan előre fizetést kössön ki ezek esetében.  

8)      A Bihar-Express webáruházból megrendelhető termékek árai és a szállítási költségek változtatásának jogát az Eladó fenntartja azzal, hogy a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba.  A módosítás a már megrendelt termékek vételárát, szállítási költségeit nem befolyásolja.


VII. Szállítási Feltételek

1)      A szállítási költség a vásárlót terheli. Ennek összegét a megrendelés során, annak véglegesítése és elküldése előtt már pontosan megismeri a vásárló.

a)      Szállítási díj:                  bruttó 3.810 Ft (3.000+Áfa)

2)      Az árut a megrendelést követően a csomagküldő futárral kézbesítjük minden esetben.  A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben a csomagküldő futár az áru átadását nem tudja teljesíteni, úgy a csomagról értesítést hagy, illetve sikertelen kézbesítés esetén a csomagküldő a megjelölt időpontban újból megkísérli a kiszállítást, vagy egyeztethet a kiszállítás alkalmas időpontjáról. A csomagküldő futár nem kötelezhető időpont egyeztetésre. Az át nem vett csomagokat a csomagküldő visszaszállítja Eladó részére, és a szállítási költségét az Eladó a Megrendelőre terheli. A visszaküldött csomag újra küldését kizárólag a csomag és szállítási díj ellenértékének előre történő átutalása esetén áll Eladó módjában ismételten elindítani, ismételt szállítási költségen.  

3)      Az áru átvételekor csomagküldő futár átvételi bizonylatot készít, amelyet Eladó az eladás bizonylatai részeként tárol. Az átvételi bizonylat tartalmazza az alábbiakat:

a)      Átvevő neve, aláírása

b)      Átvétel helyszíne,

c)      Átvétel időpontja

 

4)      A jóváhagyott, teljesítésre átadott megrendeléseket (ld. V. 7. pontban) az Eladó a következő naptól számított 2-5 munkanapon belül vállalja csomagküldő futár igénybevételével kézbesíteni.

5)      Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy az Eladó haladéktalanul felveszi a kapcsolatot a vevővel e-mail vagy telefon útján a további egyeztetés érdekében. Ennek sikertelensége esetén a megrendelést az Eladó érvénytelennek nyilvánítja és törli.  

6)      Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén Eladót kártérítési kötelezettség nem terheli. 

7)      Eladó akciós jelleggel, meghatározott időszakokban eltekinthet a szállítási költség megrendelőre való terhelésétől. Erről minden esetben a megrendelés leadásakor tájékozódhat, az akció időtartamára vonatkozó megjelöléssel együtt. 

8)      Eladó hétvégén és ünnepnapokon sem megrendelés teljesítést, illetve szállítást sem végez, vagyis zárva tart. 

9)      Vásárló a terméket tartalmazó csomag átvételekor a csomagoláson látható nyilvánvaló sérülések esetén kérheti jegyzőkönyv felvételét a csomagküldő futártól. A szállításból eredő reklamációkat jegyzőkönyv hiányában Eladó nem tud elfogadni. 
 

VIII.  Elállás joga    

1)      Az elállás joga a Vásárlót a 45/2014. (II.26) számú „a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól” szóló Kormányrendelet szabályozza.

2)      A vásárló a szerződéstől 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Elállási joggal való élést Vásárló megteheti Eladó elérhetőségein, írásban vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját veszi Eladó figyelembe (ajánlott küldeményként), telefonon történő jelzés esetén a hívás beérkezése időpontját, e-mailen érkező levél esetében az elküldés időpontját.  

3)      Vásárló elállási jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetében pedig amikor a szerződést megkötötte. (szolgáltatásnak minősül a termék házhoz szállítása) 

4)      A visszaküldés költségei a Vásárlót terhelik. 

5)      Elállás esetén Eladó jogosan igényt tarthat a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítésére.  

6)      A felek eltérő megállapodása hiányában a Vásárló nem gyakorolhatja az elállási jogot olyan termék értékesítése esetében, mely természetével fogva nem szolgáltatható vissza, ha a fogyasztó a csomagolásból már felbontotta, és/vagy rendeltetésszerű használatát megkezdte. Eladó a megrendelt termékeket csak bontatlan állapotban veszi vissza. Ellenkező esetben Eladó nem kötelezhető a termék vételárának visszatérítésére. (ld. Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapján, „Hasznos tudnivalók az interneten történő vásárláshoz") 

7)      A vitás esetek elkerülése érdekében a visszaküldött árukat tartalmazó csomag felbontásáról Eladó fényképfelvételt készít. 

8)      A termék visszaküldéséről a Vásárló köteles gondoskodni. A Vásárló által portósan visszaküldött csomagot Eladó nem vesz át. 

9)      Eladó vállalja, hogy a kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb a visszaszolgáltatást követő harminc napon belül visszatéríti. A visszatérítés a szállítási díjakra nem vonatkozik. 
 

IX. Termékszavatosság, jótállás

1)      A termékre az Eladó szavatosságot vállal. 

2)     A termék vonatkozásában, azok szállítás közbeni, felbontás után más érzékszervvel tapasztalható minőség romlása esetén, Eladó vállalja a termék kicserélését saját költségén.   

3)      Szavatossági idő: 3 hónap a szállítás időpontjától.

4)      Eladó a szavatossági idő lejártát követően csak és kizárólag erre való hivatkozással a termékek visszavételére nem köteles. 

5)      Eladó jótáll azért, hogy az általa vagy szállítója által szállított Termék alkalmas a rendeltetésszerű használatra, valamint mentes mindenfajta olyan gyártási, kivitelezési hibáktól, amelyek az Eladó cselekedetéből vagy mulasztásából erednek.

6)      Szavatossággal Eladó arra vállal felelősséget, hogy az eladáskor hibátlan terméket kapott Vásárló, tehát nincs olyan rejtett hibája, amely csak később fog kiderülni és az ismertetett tulajdonságait a szavatossági időn belül megtartja. 

7)      Reklamációval kapcsolatban Vásárló az Eladó bármely elérhetőségén jelezheti problémáját a megadott e-mail címen, vagy a székhely szerinti postacímre elküldött postai levélben, vagy telefonon. 

8)      Egyébiránt az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.
 

X. Felelősségkorlátozás

1)      A Bihar-Express webáruházon keresztül történő vásárlás feltételezi a Megrendelő részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét, elfogadását. A Megrendelő tudomásul veszi, hogy a böngészéssel és a vásárlással kapcsolatos esetleges kockázatokat saját magának kell felmérnie, illetőleg magának kell gondoskodni a számítógépe biztonságos használatáról és az azon tárolt adatok védelméről. 

2)      A webáruház nem felel a vis maiorból eredő, vagy egyéb irányításán kívül eső események okán bekövetkező károkért, ideértve, de nem kizárólagosan, :

a)      A Weboldal használatából, vagy üzemzavarából,

b)      Adatok bárki által történő megváltoztatásából,

c)      Az információtovábbítási késedelemből adódó,

d)     Vírusok okozta, - vírustámadásból

e)      Szoftverhibából, internetes hálózat hibájából, egyéb technikai jellegű hibából eredő,

f)       Vonal vagy rendszerhibából adódóan keletkező károkért. 

3)      A webáruház és honlap oldalain található tanácsok felhasználása kizárólag Vásárló felelősségére és kockázatára történik. 

4)      Eladó nem vállal felelősséget a Megrendelő, vásárló által a termék nem a rendeltetésnek megfelelő használatból eredő meghibásodásokra.XI. Adatkezelés

1)      A Bihar-Express Webáruház használata során a rendelkezésre bocsátott személyes adatokat a Bihar-Express Kft. bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve alvállalkozója. (megrendelés kézbesítéséhez csomagküldő futár, postai szolgáltató, Bank).

2)      A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat a Bihar-Express Kft. kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. 

3)      A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben Vásárló nem szeretné engedélyezni a cookie-k használatát, letilthatja a böngésző beállításában. Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan file, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A megrendelés folyamán rögzített adatokat a Bihar-Express Webáruház a megrendelés teljesítéséhez használja fel. 

4)      Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán megadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra.


5)      Vásárló adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban a Bihar-Express webáruház, illetve a Bihar-Express Kft elérhetőségein. 
 

XII. Vásárló, megrendelő nyilatkozata

1)      A Bihar-Express webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja jelen Általános Szerződési feltételeket, és adatkezelési elveit.
 

XIII. Záró rendelkezések

1)      A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben az alábbi kapcsolódó jogszabályok az irányadóak:

a)      Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. Törvény

b)      A fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. Törvény - kereskedelemről szóló 2005 évi CLXIV törvény

c)      A termékfelelősségről szóló 1993. évi X. törvény

d)     Távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) Kormányrendelet

e)      A fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről szóló 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet

f)       A fogyasztói forgalomba kerülő áruk és szolgáltatások árának feltüntetéséről szóló 7/2001 (III.29.) GM rendelet

g)      Polgári Törvénykönyv 1959. évi IV. törvény

 

2)      Jelen Általános Szerződési feltételek dokumentum nyomtatható változatának megtekintése és letöltésének lehetősége biztosított.

3)      Szerződő felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseiket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben tárgyalásos úton nem lehetséges a jogvita rendezése, szerződő felek az Eladó székhelye szerinti bíróság kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.

 

Egyéb irodalom és további hasznos információk:

http://www.ekk.gov.hu/hu/e_kereskedelem/nyisson_e_boltot/bevezetes/hogyan_nyissunk_e_boltot_080327.pdf

http://www.ekk.gov.hu/hu/e_kereskedelem/nyisson_e_boltot/bevezetes/e_bolt_onellenorzo_lista_20080327.pdf

A dokumentumot pdf formátumban is letöltheti. Ajánlhatja ismerőseinek is hátha valaki hasznosítani tudja.