Szűrés

Termék státusza
Ár
2 559 Ft - 468 630 Ft

TOP termékek

Bihar Express webáruház: Mezőgazdasági gépek és alkatrészeik

Munkanapokon, munkaidőben: (+36) 30/152-7509

Fuchs kenőanyagok

A FUCHS egy német gyökerekkel rendelkező globális csoport, amely több, mint 90 éve fejleszt, gyárt és értékesít kenőanyagokat és az ezekhez kapcsolódó különleges termékeket gyakorlatilag az összes alkalmazási terület és ágazat számára.
A FUCHS Csoport, amely világszerte körülbelül 58 vállalattal és csaknem 5700 alkalmazottal rendelkezik a kenőanyagok egyik vezető szállítója.

A FUCHS termékprogramja több, mint 10 000 terméket és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokat tartalmazza hat kulcsfontosságú kategóriában:
• Autóipari kenőanyagok
• Ipari kenőanyagok
• Kenőzsírok
• Fémfeldolgozáshoz használt kenőanyagok
• Különleges alkalmazásokhoz használt kenőanyagok
• Szolgáltatások

A FUCHS több, mint 100 000 ügyféllel rendelkezik a következő iparágakból: autóipari beszállítók, OEM, bányászat és feltárás, fémfeldolgozás, mező- és erdőgazdaság, repülőgép és űrhajózási ipar, energiatermelés, gépészet, építőipar és szállítás, acél-, fém- és cementipar, élelmiszeripar, üveggyártás, kohászat, kovácsipar és sok más egyéb ágazat.

Ügyfeleivel szorosan együttműködve FUCHS holisztikus, innovatív és egyedi megoldásokat fejleszt a legváltozatosabb alkalmazásokhoz.
Kenőanyag gyártóként a FUCHS a teljesítményt és fenntarthatóságot, a biztonságot, a megbízhatóságot, a hatékonyságot és a költségmegtakarítást jelenti.
A FUCHS egy ígéretet képvisel: technológiát, amely kifizetődik.

Forrás: Fuchs Hungária Kft.