TOP termékek

Bihar Express webáruház: Mezőgazdasági gépek és alkatrészeik

Munkanapokon, munkaidőben: (+36) 30/152-7509

Rakodó munkaeszközök

Rakodó munkaeszközök

Webáruházunkban rakodó munkaeszközök széles választékából válogathat. Amennyiben Ön és csapata is a mezőgazdaság területén végzi mindennapi tevékenységét, érdemes körülnézni kínálatunkban, hiszen a modern traktorok, mezőgazdasági gépek, és az azokhoz szükséges alkatrészek és tartozékok is elérhetőek.

Akár vásárlói profilját is létrehozhatja, mielőtt kosárba rakja a megfelelő termékeket. Időnként extra kedvezmények is várják törzsvásárlóinkat! Mi pedig nem engedjük el a kezét, kérdés esetén is szívesen segítünk.

Aki mezőgazdasági rakodógépet birtokol, sok mindenre oda kell figyelnie. Az egyik a rendszeres karbantartás, szervizelés és műszaki ellenőrzés. A másik pedig az, hogy a szükséges eszközök és szerszámok, alkatrészek mindig kéznél legyenek. Hiszen jól tudjuk, milyen bosszantó, amikor egy kisebb hiba miatt leáll a teljes termelés! Itt nem kilométerekről van szó, mintha a kocsi robbanna le az út szélén, hanem komoly üzemórákról, ami bevételkiesést okoz. Nem beszélve a javítás költségéről.

 

A rakodó munkaeszközök olyan gépek - beleértve az azokhoz tartozó alkatrészek, kellékek gyűjtőfogalmát is -, amelyek a föld kitermelése, valamint a különböző állattakarmányok szállításához nélkülözhetetlenek. A mai rakodóeszközök már sok mindenre képesek. Gondoljunk csak a telephely tisztán tartására, lyukfúrásra, bálapakolásra, fakitermelésre, raklapos áru mozgatására.

 

Mire jók a rakodó munkaeszközök?

 

Minden mezőgazdasági szereplő jól tudja, hogy a rakodási feladatok hatékony elvégzése az egyik legfontosabb feladat. A mai modern rakodógépek már teljesen új, innovatív és elektromos technológiákkal készülnek, de az is lényeges, hogy a megfelelő munkaeszközök is a rendelkezésre álljanak. Több okot is tudunk, amiért megéri beruházni ezekre, az egyik mindenképpen a sokoldalú felhasználhatóság.

 

Napjaink piacán többféle rakodó munkaeszközt és gépet megtalál. Idetartozik az ágdaráló, az automata bálacsomagoló, a seprőgépek, a gödörfúrók, a ládaforgatók, a bigbag rakó adapterek, a betonkeverők, a rönkfogók és rönkvonszolók, illetve trágyavillák, kanalak.

 

A rakodó munkaeszközök fajtái

 

A rakodó munkaeszközöknek több típusát is megkülönböztetjük. A kínálunkban is megtalálható homlokrakodó alkatrészek például napjainkban olyan univerzális kialakítással készülnek, amelyek a legmodernebb mezőgazdasági gépekhez is biztosan passzolnak. Így még a műtrágyapakolás sem lesz olyan kínkeserves munka. De az olyan rakodáshoz elengedhetetlen tartozékok, mint az anya, a bálatüske vagy a raklapvilla is megtalálhatóak, más-más méretekben és gyártmányban, hogy a legkülönfélébb igényeknek is eleget tegyünk.

 

Rendelje meg a szükséges alkatrészt webáruházunkból!

 

Széles kínálatunkban rakodó munkaeszközökhöz tartozó alkatrészeket is találhat. Főként mezőgazdasági gépek, eszközök, adapterek és az ezekhez való tartozékok értékesítésével foglalkozunk, de jelen vagyunk az állattartás-takarmányozás terén, illetve erdészeti termékeket is árulunk, valamint hidraulikatömlő-gyártást is végzünk.

 

Az alkatrészek kiszállítását országos lefedettséggel, házhoz szállítással is biztosítani tudjuk. De a forgalmazás mellett a gépekhez, eszközökhöz és adapterekhez kapcsolódó ügyintézés és szervizelés is profilunk. Nézzen körül nálunk, ha pedig nem biztos valamiben, kérdezzen bátran, hogy segíthessünk!