Szűrés

Termék státusza
Ár
6 337 300 Ft - 54 813 200 Ft

TOP termékek

Bihar Express webáruház: Mezőgazdasági gépek és alkatrészeik

Munkanapokon, munkaidőben: (+36) 30/152-7509

Eladó Traktorok

Eladó traktorok készletünkről és készletre érkező eladó új és használt traktorokat is megtalálod itt. Találkozhatsz Claas, New Holland, Case IH, Valtra, Fendt, MTZ, Zetor, JCB, Lamborghini, Steyr, John Deere traktorokkal a Bihar Express webáruházában. Tetszik valamelyik traktor? Kattints rájuk, nézz szét kedvedre, tájékozódj gyorsan és egyszerűen.

A készletre érkező traktorokat elsőnek szervizben átnézzük - állapotfelmérést végzünk és ha szükséges bármilyen traktor alkatrész pótlása vagy cseréje megtesszük. KPM hatósági vizsgára felkészítjük és leszállítjuk. 

Lízingre vásárolnál traktort? Érdeklődj a lap tetején található telefonszámon, Facebookon, üzenetben vagy személyesen berettyóújfalui telephelyünkön. Kedvező kamatozású, mezőgazdasági lízingben segítünk.

Márkafüggetlen traktor és traktor alkatrészek. Nekünk mindegy ha piros, zöld, kék a traktor minden igényt igyekszünk kiszolgálni és a problémákat segítünk közösen elhárítani. Erdészeti traktor vagy kistraktor? 50, 100, 200, 300, 400 lóerőst szeretnél? Semmi akadálya, segítünk.